Training Balans door Bewustzijn

Wil je evenwichtig en succesvol leven? Meld je dan nu aan voor een GRATIS en VRIJBLIJVEND intakegesprek.

Video afspelen

Presteer je op hoog niveau en vind je het moeilijk om te ontspannen? Besef je dat je eigenlijk niet altijd ‘aan’ zou moeten staan maar lukt het jou niet om dit patroon te doorbreken? Heb je behoefte aan een moeiteloze levensstijl vanuit innerlijke rust?

Investeer dan in jezelf en volg de training Balans door bewustzijn.

  • Weet wat je kan doen om jezelf in balans te brengen
  • Ervaar meer innerlijke rust en helderheid
  • Word effectiever en succesvoller in je werk
  • Voel weer positieve energie, creativiteit en passie
  • Kom toe aan de dingen die je het liefste doet

In de training Balans door bewustzijn leer je van gecertificeerde mindfulness- en hartcoherentietrainers technieken om in balans te komen. Door kennisoverdracht, interactie en oefeningen ontdek je per seizoen wat jij nodig hebt om vanuit balans te leven en te werken. Zo werk je optimaal aan jouw persoonlijke doelen.

Balans

In balans ken je jezelf door ‘naar binnen’ te gaan en laat je je in de wereld kennen door ‘naar buiten’ te gaan. Het is van belang om tot beide bewegingen in staat te zijn.

Teveel in de wereld zijn zonder te voelen wat er in jezelf gebeurt, brengt je uit balans. Je staat niet stevig doordat je je eigen fundament niet kent. In balans heb je aandacht voor wat er in je omgaat en ervaar je innerlijke rust.

Altijd doorzetten in je werk geeft je wellicht het gevoel goed bezig te zijn. Maar door soms afstand te nemen kan je processen meer voor je laten werken. In een natuurlijk ritme zijn er momenten voor bezinning, voor voorbereiding, voor het zetten van de eerste stap en voor volledige inzet in en overgave aan je werk. In balans ben je afgestemd op dit natuurlijke ritme en kom je tot optimale groei.

Mindfulness

Mindfulness biedt oefeningen die je helpen terug te keren naar jezelf, naar je ademhaling, naar het hier en nu. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen na 8 weken mindfulness minder stress ervaren. De oefeningen helpen je bewust te leven in plaats van alleen te functioneren en je to-do-lijst af te werken.

Hartcoherentie

Hartcoherentie is een natuurlijke methode om stress te verminderen. Via je ademhaling breng je zowel je hartritme als jezelf opnieuw in balans. Het effect van hartcoherentie volgens de HeartMath methodiek is 15 jaar lang in uiteenlopende settings wetenschappelijk onderzocht. Toepassing van deze methodiek leidt tot hogere prestaties, een betere gezondheid en een toegenomen gevoel van welbevinden.

Deelnemers aan het woord

Inhoud & Planning

1 Gratis intakegesprek

Datum & tijd:
Wordt voor de start van de training in overleg gepland.

Locatie:
In overleg op onze locaties in Oldenzaal of Zwolle.

4 Trainingsdagen

Datum:
1 november 2019
31 januari 2020
10 april 2020
26 juni 2020

Tijd:
10.00 – 17.00 uur

Locatie:
Landgoed De Wilmersberg

3 Individuele coachsessies*

Datum & tijd:
Worden voor de start van de training in overleg gepland.

Locatie:
In overleg op onze locaties in Oldenzaal of Zwolle.

De trainers

Lilian Kraan

Lilian is medeoprichter van en trainer bij Aedem. Daarnaast is zij coach, MfN-registermediator en commissaris. Na bijna 10 jaar advocaat te zijn geweest, volgde Lilian de post-HBO coachopleiding Instrument voor Hulp (registeropleiding CPION) bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP), de healingopleiding bij Lichtcentrum Israna en de mediationopleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten.

Lilian verbindt de zakelijke, rationele wereld met de wereld van persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Twee werelden die elkaar veel te bieden hebben.

Birgit Weustink

Birgit is als categorie 1 mindfulnesstrainer verbonden aan Aedem. Ze is opgeleid bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Daarnaast is Birgit een ervaren professional coach volgens de leer van de School voor Coaching. 

Het doel van Birgit is om met een nuchtere twist de oosterse wijsheid dichterbij te brengen voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteit van leven met meer balans en energie. 

Dianne Beuvink

Dianne is als gecertificeerd hartcoherentiecoach en trainer verbonden aan Aedem. Daarnaast is zij yoga- en meditatiedocent en ademcoach. Dianne volgde de opleiding Docent Integrale Yoga bij Integrale Yoga Nederland, de opleiding tot Adem Coach bij Herleva en bij Annette Weers en de Opleiding tot HeartMath Coach en Trainer bij HeartMath Benelux.

Dianne zet zich in voor meer ‘hart’ in de wereld. Zij helpt mensen de kracht van adem te voelen en stresspatronen op te lossen door hartcoherentie te ontwikkelen.

Kosten volledige training

€ 1.950,- ex BTW, exclusief individuele coaching
€ 2.450,- ex BTW, inclusief individuele coaching*

Voor deze investering volg je 4 trainingsdagen en 3 individuele coachsessies* van 1,5 uur in de periode van november 2019 tot juni 2020.

LET OP: Er is slechts ruimte voor maximaal 12 personen.

Aanmelden

Meld je nu vrijblijvend aan voor het gratis intakegesprek.

Datum: in overleg
Locatie: Zwolle of Oldenzaal

Gratis intakegesprek

Meld je nu vrijblijvend aan voor het gratis intakegesprek!

(8 plaatsen beschikbaar)

Datum: in overleg
Locatie: Zwolle of Oldenzaal

Gratis één-op-één sessie

Klaar voor een evenwichtig en succesvol leven?

Meld je dan nu vrijblijvend aan voor de gratis één-op-één sessie!

(8 plaatsen beschikbaar)