Trainingsdag Loslaten

Tijdens de Trainingsdag Loslaten begeleiden we je bij jouw terugblik op het afgelopen jaar en bij het aangaan van wat zich afspeelt in jouw binnenwereld. Door kennisoverdracht, interactie en oefeningen helpen we je scherp naar jezelf te kijken, de balans op te maken en bewust afscheid te nemen.

TRAININGSDAG 1 NOVEMBER 2019: LOSLATEN

‘De herfst is een tijd waarin het gaat over een combinatie van kracht en inkeer in jezelf. Het is een tijd van voorbereiding; een tijd waarin je je gereed maakt voor de winter, het seizoen van de vernieuwing. (..) Het is nu de tijd om de balans op te maken en om na te denken over wat verworven is en daar lessen uit te trekken.’

Uit: Leven & werken in het ritme van de seizoenen, Jaap Voigt

Na een heerlijke zomer vol warmte en plezier, kan de herfst je zwaar vallen. In je werk is het weer ‘business as usual’ terwijl je ook de overgang maakt naar een ander seizoen. Het wordt eerder donker, het weer is natter en kouder en de warme truien en lange broeken komen uit de kast. We gaan letterlijk en figuurlijk naar binnen. Dat kan onbehaaglijk of ongemakkelijk aanvoelen.

Bij onze Keltische voorouders begon het nieuwe jaar op 1 november. Het was een feestdag waarop je keek wat het afgelopen jaar je allemaal had gebracht. Een bewust moment dus om te zien wat er opvalt, waar je blij mee bent en wat nog aandacht nodig heeft. En om los te laten wat je niet langer dient.

Tijdens de Trainingsdag Loslaten begeleiden we je bij jouw terugblik op het afgelopen jaar en bij het aangaan van wat zich afspeelt in jouw binnenwereld. Door kennisoverdracht, interactie en oefeningen helpen we je scherp naar jezelf te kijken, de balans op te maken en bewust afscheid te nemen.

Je zal mooie ervaringen, maar ook confronterende zaken tegenkomen. Weet dat iedere onaangename emotie een schat in zich draagt. Emoties blijven zich hardnekkig bij je aandienen totdat jij de verborgen kwaliteit gevonden hebt. Tijdens de training helpen we je vanuit mindfulness om aanwezig te blijven bij het ongemak. We weten uit ervaring hoe spannend het is om je over te geven en ook hoe bevrijdend het is als je hier een doorbraak in beleeft.

Door deze trainingsdag zal je je steviger en stabieler voelen. Na geoogst te hebben, kom je langzaam tot rust. Je voelt weer grond onder je voeten: je weet waar je staat. En je kan met een schone lei verder. Want door het oude los te laten, maak je ruimte voor iets nieuws. Verfrissende en vervullende ideeën krijgen de komende seizoenen bij jou nu optimaal de kans zich te ontwikkelen!

Deelnemers aan het woord

Inhoud & Planning

Vooraf gratis intakegesprek

Datum & tijd:
Wordt voor de start van de training in overleg gepland.

Locatie:
In overleg op onze locaties in Oldenzaal of Zwolle.

Trainingsdag Loslaten*

Datum:
1 november 2019

Tijd:
10.00 – 17.00 uur

Locatie:
Landgoed De Wilmersberg

* De Trainingsdag Loslaten maakt onderdeel uit van een cyclus van 4 trainingsdagen in de Training Balans door bewustzijn. Het thema loslaten is wezenlijk voor een goed begin van jouw persoonlijke groeicyclus.

Maak kennis met de trainers

Lilian Kraan

Lilian is mede-oprichter van en trainer bij Aedem. Daarnaast is zij coach, MfN-registermediator en commissaris. Na bijna 10 jaar advocaat te zijn geweest, volgde Lilian de post-HBO coachopleiding Instrument voor Hulp (registeropleiding CPION) bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP), de healingopleiding bij Lichtcentrum Israna en de mediationopleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten.

Lilian verbindt de zakelijke, rationele wereld met de wereld van persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Twee werelden die elkaar veel te bieden hebben.

Birgit Weustink

Birgit is als categorie 1 mindfulnesstrainer verbonden aan Aedem. Ze is opgeleid bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Daarnaast is Birgit een ervaren professional coach volgens de leer van de School voor Coaching. 

Het doel van Birgit is om met een nuchtere twist de oosterse wijsheid dichterbij te brengen voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteit van leven met meer balans en energie. 

Kosten

€ 595,- ex BTW

Voor deze investering ontvang je een goed verzorgde trainingsdag op een 4-sterrenlocatie in een groene omgeving met twee gecertificeerde trainers.

Voor de start van de training heb je een GRATIS persoonlijke intake.

LET OP: Er is slechts ruimte voor maximaal 12 personen.

Aanmelden

Meld je nu vrijblijvend aan voor het gratis intakegesprek.

Datum: in overleg
Locatie: Zwolle of Oldenzaal